Brickspeed Forums
1986 245 stalls - Printable Version

+- Brickspeed Forums (http://brickspeed.net/forum)
+-- Forum: Performance and Modifications (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Forum: Other Performance (/forumdisplay.php?fid=12)
+--- Thread: 1986 245 stalls (/showthread.php?tid=2073)



1986 245 stalls - timetrialman59 - 08-16-2012 01:55 AM

Help! Can't seem to find what the heck is going on. I followed Bentley Bible when my car was idling a little rough, checked fuel pumps, both are new and running good, car stumbles upon acceleration?? sock on in tank transfer pump was not correct so put new 1 and car runs GREAT! for a few hours then same problems start anew. When it's not stumbling or hesitating it is smooth as it has every been, even with B cam but a little driving... Any ideas guys thanks timetrialman59


RE: 1986 245 stalls - Blue245Ti - 08-16-2012 02:48 PM

Autotragic or manual?

Our '84 245GL frequently stalls when I try to accelerate from a stop. Thinking sticky throttle body and misadjusted throttle switch, in addition to the flaky LH-Jet temperature sensor (the sensor in the head with the light blue plug on it)...

-J


RE: 1986 245 stalls - timetrialman59 - 08-16-2012 11:15 PM

Auto I did EZK swap and believe it isn't sparking anymore, great fuel psi after I replaced both main and in tank. Car ran great then start acting like it was vapor locked. I will try another Ezk to see if it fires up but looking for same EZK, 261 201 011
thanks tj


RE: 1986 245 stalls - timetrialman59 - 08-25-2012 02:46 PM

Found the problem, the feed line had a pin hole and psi made it open when driving and fuel psi went up, really can't see this even when I had it in my hand. It has a larger hole on 1 end with a hump going to smaller hole to feed pipe to main pump. I replaced with a line in the Airtex in tank pump and seems to work good. thanks BS